Search

Nieuws groep 7

 

SCHOOLREISJE dinsdag 13 juni 2017

Een dagje Schiermonnikoog

Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 7,

Op dinsdag 13 juni gaan wij op schoolreis naar Schiermonnikoog. De kinderen worden om 7.55 uur op school verwacht. De bus vertrekt om 8.00 uur. Onze boot vertrekt om 9.30 uur. Op Schiermonnikoog staan vervolgens bij de haven fietsen voor ons klaar. We zullen een spel spelen waarbij we een groot deel van het eiland zullen zien. In de middag zullen we naar de Berkenplas fietsen om daar te spelen en eventueel te zwemmen. Hier zullen we ook een patatje eten en wat drinken. Om 16.30 uur vertrekken we weer met de boot. We verwachten dat de kinderen om 18.15 uur weer op school arriveren.

De kinderen moeten de volgende dingen meenemen: - een rugzak waar alle spullen inpassen (deze dragen ze zelf de hele dag); - voldoende eten/drinken (inclusief lunchpakket); - een winddichte jas (bij slecht weer een regenjas); - een handdoek.

Bij zonnig weer mogen de kinderen hun zwemkleren meenemen. Ook zonnebrandcrème is dan verstandig en wellicht een petje. Aan het eventuele zakgeld dat kinderen mee mogen nemen, hebben we een grens gesteld van maximaal 5 euro. Er is gelegenheid om in het dorp een souvenir te kopen.

We hopen er een heel gezellige dag van te kunnen maken!

Namens de schoolreiscommissie en de ouderraad,

Groeten Wilfred en Janine

Vereniging