Search

Nieuws groep 8

Vanuit Stichting Move hebben Djamila, Simone, Jeroen en Tess een uitje naar het studentenleven georganiseerd voor groep 8. Het uitje was super! Op de faculteit Gedrag en Maatschappij Wetenschappen kregen de kinderen een interessant mini hoorcollege van Dr. Jacob Jolij over het onderwerp: ‘je weet niet wat je ziet’.

Daarna kregen zij een rondleiding door de mooie faculteit! De twee groepen werden geleid door de enthousiaste bestuursleden van Sociëtas en ODIOM. Toen er aan de kinderen werd gevraagd of zij ook bij een studievereniging zouden gaan, gingen zeker meer dan de helft van de vingers omhoog.

De rondleiding eindigde in de Orangerie waar wij vanuit de COOP kerklaan een heerlijke lunch hebben kunnen verkrijgen. We hadden heerlijke bolletjes met verschillende soorten beleg, fruit en allerlei soorten drinken. Dit viel bij iedereen goed in de smaak!

Daarna werden er verschillende spelletjes gespeeld, waar de kinderen en studenten samen veel plezier mee hadden. Wij hebben het ontzettend leuk gehad en vonden het uitje zeer geslaagd. Bedankt MOVE!

Vereniging