Search

Nieuws groep 8

Dag ouders en verzorgers van groep 8,

De eerste anderhalf week na de zomervakantie zit er alweer op. Tijd om terug te kijken op deze eerste periode. Een spannend begin voor zowel de kinderen als mijzelf, nieuwsgierig naar elkaar en vol verwachting.

Nu zit de eerste anderhalf week er op en kunnen we terug kijken op een plezierige start van het schooljaar. De eerste weken staan in het teken van kennismaken. Door verschillende kennismakingsopdrachten heb ik de groep beter leren kennen en zij mij. Ook in de komende weken zullen wij hier aandacht aan besteden.

Een aantal ouders ken ik nog van vorig schooljaar, met andere ouders heb ik de afgelopen week persoonlijk kennis gemaakt, maar nog niet met iedereen. Volgende week staan de omgekeerde oudergesprekken gepland, tijdens dit gesprek kunt u meer over uw kind vertellen. Ik hoop u dan allemaal te spreken. Ook kunt u altijd vóór half negen of na twee uur langskomen op school. Mocht u verder vragen of opmerkingen hebben kunt u mij mailen of bellen.

In ieder geval tot volgende week dinsdag of donderdag. Morgen ontvangt u de afspraakbrief waarop het tijdstip en de dag staan waarop u wordt verwacht.

Met vriendelijke groet,

Bertine Pilon

Vereniging