Peuterspeelzaal De Vlieger

We vinden het belangrijk dat er een goede doorgaande lijn is tussen de voorschoolse opvang en de basisschool. Daarom zijn we gestart met onze peutergroep “De Vlieger”.

Juf Saskia verwelkomt peuters van 2 tot 4 jaar in het aangepaste peuterlokaal naast de kleutergroepen. Voor je het weet, is je kleine baby een nieuwsgierige peuter geworden. Klaar om nieuwe dingen te ontdekken en andere kinderen te leren kennen. Een mooi moment voor hem of haar om naar de peutergroep te gaan.

Peuters tussen de 2 en 4 jaar kunnen bij ons terecht op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen van 8:30 uur tot 12:30 uur. Gedurende deze morgen is er aandacht voor spel, ontwikkeling, buiten spelen, bewegen, muzikale vorming, creatieve vorming en zelfredzaamheid.

Onze vakkundige pedagogisch medewerkster juf Saskia draagt zorg voor een veilige omgeving, waarin uw peuter zich optimaal kan ontwikkelen en kan genieten van spel en andere activiteiten. Daarnaast mogen de peuters samen spelen en ontdekken.

Wij hebben een eigen peuterlokaal, dat warm en gezellig is ingericht. Eerst gaan de peuters wennen en spelen ze met elkaar. Zo richting hun vierde jaar zullen ze ook regelmatig activiteiten samen doen met de leerlingen van groep 1. Op deze manier is er sprake van een goede doorgaande lijn.

Uiteraard kunnen nieuwe peuters eerst komen kennismaken. U kunt hiervoor een afspraak maken met juf Saskia Vedelaar. Dit kan via het contactformulier of via het mailadres [email protected] .

Voor meer informatie kunt u terecht op www.vcogkinderopvang.nl. Direct inschrijven? Klik hier voor het Inschrijfformulier.

Over ons

Op christelijk IKC De Heerdstee halen wij het beste uit elk kind. Wij staan voor persoonlijke kinderopvang en goed onderwijs in een kleinschalig gebouw.

De Heerdstee is onderdeel van de VCOG

Een VCOG-school

Adres en telefoon
Bentismaheerd 1
9736 EA Groningen
050 5417232
[email protected]


Privacy

Privacy Statement